Rozen alfabetisch

Rozen in pot zijn ideaal, u hoeft zich geen zorgen te maken om het plantseizoen. Rozen in pot kunnen het gehele jaar door worden geplant. Om het zoeken van uw roos gemakkelijker te maken hebben wij hieronder onze rozen gesorteerd op naam.

Op deze website staan momenteel meer dan 1200 soorten rozen, vele hiervan zijn op voorraad en kunnen dus direct worden geleverd.
Onze rozencollectie staat in container(pot). 

Kunt u een speciaal soort niet vinden? Vraag het ons per email of telefoon.

Wilt u een groter rozenperk aanplanten (in de periode van oktober tot maart) dan kunt u ook kiezen voor wortelgoed, de korting loopt hierbij op tot 35%.

Wortelgoedrozen welke wij direct uit voorraad leverbaar hebben vindt u tussen het alfabet, zoekt u een groot aantal van een soort roos dat niet als wortelgoed wordt aangeboden dan verzoeken wij u ons contact op te nemen met ons. Kijk hier voor de lijst met wortelgoed-rozen

Tuinrozen, klimrozen, Trosrozen, Heesterrozen, Ramblerrozen, Botanische Rozen, Engelse rozen, Babyrozen, Albarozen, Centifoliarozen, Flowercarpetrozen, Flowercarpet, Klettermax, David Austin, Tantau, Kordes, Belle Epoque, Verschuren, Poulsen, De Wilde, Noack, Bierkreek, Spek, Delbard, Rozentuin, Rosarium