roos

Rozen

Een tuin kan niet zonder rozen. Een roos is de koningin van de bloemen, en dat is niet voor niets. Er is immers geen andere overblijvende plant te bedenken die langer bloeit of meer bloemen geeft dan de groep rozen. En dat jaar na jaar!

Rozen zijn er in alle soorten en kleuren. Voor perken en flinke groepen maakt de grootbloemige roos veel indruk. Wilt u kleinere bloemen dan kunt u in de groep Trosrozen uw hart ophalen.
Wij hebben een zeer grote keus in gezonde doorbloeiende en geurende rozen voor uw tuin.
Neem bijvoorbeeld onze klimrozen: Een enorm aanbod van meer dan 100 soorten.
Ons complete assortiment is het gehele jaar in pot leverbaar. Kom gedurende het seizoen ons rosarium bekijken. U kunt hier de exacte kleur zien en ook de geur opsnuiven. Neem gelijk een kijkje in onze voorbeeldborders.
Gedurende onze openingstijden is de toegang gratis.
U bent van harte welkom (honden mits aangelijnd ook!)
Wortelgoed is beschikbaar vanaf de nieuwe oogst (eind oktober) en wij stoppen met leveren van wortelgoed in maart (afhankelijk van het weer).

Vanaf €75,00 verzenden wij gratis. (Alleen voor Nederland/Belgie en Duitsland, m.u.v. grote pakketten)
De roos, de koningin de bloemen is bij ons ruim voorradig in een zeer groot assortiment.

Rozenkwekerij de Border

Bovenstaande rozen zijn slechts een kleine opsomming van ons grote assortiment. Onderstaande links stuurt u rechtstreeks naar ons overzicht.

Maak een keuze uit onze subcategorieën

Wortelgoed zijn leverbaar vanaf eind oktober zolang de voorraad strekt en zijn aantrekkelijk geprijsd. Vandaar dat men traditioneel grote perken en vakken vaak aanplant in de herfst. Rozen, geteeld in pot, kunt u het gehele jaar door planten.

Denkt u aan voldoende bemesting? Tuiniert u op zandgrond dan adviseren wij rozengrond te mengen door het plantgat. Voor een snel groeiend wortelgestel en gezonde planten met een hoge weerstand tegen ziekten gebruikt u rozenstart.

Scroll naar top